On-line Marketing

On-line Marketing Facebook
On-line Marketing Google
On-line Marketing Analytics

On-line Marketing

Célcsoport? Konverzió? Költségkeret? Hogy is van ez?

On-line marketing, 2020-ban az internetes eladások és ügyfélszerzés svájci bicskája. Sokan szeretnének érteni hozzá, még többen állítják, hogy profik benne és néhányan valóban eredményes kampányokat készítenek. Amivel növelik megrendelőik bevételét.


Szóval ki lehet jelenteni, hogy a siker nagy része a marketingesen múlik. Azért mondjuk, hogy nagy része, mert kell egy jó termék / szolgáltatás. Egy modern weboldal és megfelelő havi költségkeret, hogy eredményesen tudjon dolgozni a marketinges.


Néhány támpont az On-line marketing erdejéből. Jelen sorokat az évek során összegyűjtött tapasztalat ihlette. 1: Nem 20.000 Ft az nem egy havi költségkeret. 2: A marketinges vállaljon felelőséget a munkájáért, őt hívjuk, ha nincs forgalom és biztos belefér, hogy kicsit kipingálja a képeket is amiket küldtem neki 2 perce. Mindez havi 25.000 Ft-ért férjen már bele. 3: Amennyiben Neked 48 órád van egy napon belül, hogy elvégezd a munkáid, akkor nincs szükséged marketingesre. Hiszen van időd megtanulni a hirdetéskezelő felületeket, A/B tesztekkel optimalizálni, vizsgálni az Analytics-ben látottakat. Kitalálni a következő ütős, kreatív kampányt. Legyártani a hozzá való tartalmakat, megfelelő méretben, kiterjedésben stb...


A többi szolgáltatásunknál azt taglaltuk, hogy milyen fontos, hogy az ügyfelek megérkezzenek az oldalra és lássak a termékeket és a szolgáltatásainkat. Ez igaz is, de ha ezt megfordítjuk akkor látjuk meg a nagy összefüggést. Mi van, ha nagy a látogatottság, de nincs eladás, nincs megrendelés, nincs konverzió. Itt jön a képbe a marketinges. Nézzünk meg egy konkrét példát: tegyük fel, hogy van havi 100.000 Ft-os költségkeretünk Google Ads hirdetésekre. A nekünk megfelelő kulcsszónak a kattintási értéke, 110 Ft. Optimális esetben ezzel a kerettel havi 909 látogatót hozhatunk az oldalra a Google keresésekből. A Google Analytics-el jól látszik, hogy 909 embert hozott is a kampányunk. De mégse rendelték meg túl sokan a szolgáltatásunkat. Miért? Ennek az okainak a megértéséhez kell bizony érteni a marketinghez.


Mi imádjuk ezt a munkát és egész nap ekörül jár az eszünk.


Véleményünk szerint, ezt nem is lehet másképp csinálni.

Azért is szeretjük nagyon amit csinálunk, mert változatos. Szinte naponta ismerünk meg új vállalkozásokat és segítjük őket, hogy növekedjenek és új szolgáltatásokra legyen tökéjük.


Csak olyan projekteket vállalunk el amiket biztosak vagyunk, hogy teljesíteni tudjuk. Nekünk fontos, hogy az elköltött forintok után legyen cél teljesülés az az a konverziós mutató minél jobb legyen.


Számunkra az az igazi siker, ha felhívsz, hogy állítsuk le a kampányokat mert elfogyott a raktárkészlet vagy a következő 2 hónapra beletettek táblázva munkával. Ezért dolgozunk mi, hogy a Céged minél sikeresebb legyen.Hívidíjas Marketing szolgáltatásaink árai:

Helyi vállalkozás kampány kezelése

50.000-Ft-tól

+ költségkeret


a költségkeret mindig egy előre megbeszélt összeg, ami havonta változtatható.

 • Facebook hirdetések kezelése
 • Google hirdetések kezelése
 • Kampányok eredményének mérése és elemzése
 • Új kreatív kampányok készítése

Országos Cég kampány kezelése

200.000-Ft-tól

+ költségkeret


a költségkeret mindig egy előre megbeszélt összeg, ami havonta változtatható.

 • Facebook hirdetések kezelése
 • Google hirdetések kezelése
 • Kampányok eredményének mérése és elemzése
 • Célközönség meghatározása, kampány adatok alapján
 • Új kreatív kampányok készítése

Webshop kampánykezelése

150.000-Ft-tól

+ költségkeret


a költségkeret mindig egy előre megbeszélt összeg, ami havonta változtatható.

 • Facebook hirdetések kezelése / Termékekre lebontva
 • Google hirdetések kezelése / Termék kategóriánként
 • Kampányok eredményének mérése és elemzése
 • Új kreatív kampányok készítése


Miért mi kezeljük az On-line kampányaidat?

Mert őszinték leszünk veled. Nem fogjuk csak azért azt mondani, hogy megtudjuk csinálni, hogy minket válassz.


Nem fogunk csak azért alacsonyabb költségkeret mondani, hogy minket válassz. Sokszor halottuk már, hogy más fele ennyiből megoldja. Utána valahogy mégse úgy lett.

Mert a kampányok közben is kommunikálunk és menet közben változtatunk, ha kell.


Mert szeretjük a közös sikereket elérni és megünnepelni. Ezért dolgozunk.


Találkozzunk, beszéljünk, nézzük meg mit tudunk Együtt elérni.

Arra kérünk, gondolkozz el ezen a két zseniális gondolaton.

Szeretnék időpontot egyeztetni On-line Marketing témakörben -->