SEO

Keresőoptimalizálás

keresőoptimalizálás google ads
keresőoptimalizálás google
keresőoptimalizálás rank

Keresőoptimalizálás

Miből lesz a SEO? Avagy miből áll egy keresőoptimalizálási folyamat?


2019-ben ha szeretnénk valamit megtalálni, akkor bizony a Google keresőt szoktuk használni, legyen szó egy szervizről, vagy akár egy étteremről, ahova a hétvégén mennénk. Tehát ha szolgáltatni vagy eladni szeretnénk, akkor az a dolgunk, hogy a Google keresésésben az első oldalra kerüljünk, azon belül is minél előkelőbb helyre, hiszen itt fognak ránk találni a leendő ügyfelek.


Erre két lehetőségünk van, az egyik az azonnali előrekerülés, ilyenkor fizetett hirdetéseket hozunk létre a Google Ads fiókunkkal. Ez egy költséges megoldás, itt a kattintások után fizetünk. A másik lehetőség a SEO, azaz a keresőoptimalizálás. Ilyenkor az úgynevezett organikus találati listán hozzuk előre az oldalt, ami tartósan ott is marad. Ennek egyszeri díja van és hosszútávon mindenképpen megéri.


Nagyon fontos kiválasztani a megfelelő kifejezéseket, vagyis kulcsszavakat amikre optimalizáljuk a weboldalunkat. Mit értünk ez alatt? Azt, hogy az emberek különféle módon keresnek az interneten. Ergo, ha mi tegyük fel a " notebook szerviz " kulcsszóra optimalizálunk, de a többség úgy keres, hogy " laptop szerviz " akkor hiába dolgoztunk sokat.


Ezzel azt akarjuk elmondani, hogy a " notebook szerviz " kulcsszóra nagyon jó helyen lesz a weblapunk a Google keresőben. Csak éppen az emberek nem ezt fogják beírni, így nem sok ügyfél fog érkezni. Nyílván ez csak egy egyszerű példa volt, ha a valóságban néznénk ezt a példát akkor: a laptop szerviz re 4400-an, míg a notebook szervizre 260-an keresnek rá Magyarországon havonta.


Tehát a helyes választás a keresőoptimalizálás szempontjából a " laptop szerviz " kulcsszó lesz. E köré érdemes építeni a weblapot és ennek megfelelően kell elkészíteni a tartalmakat, tag-eket és minden ami a sikeres Optimalizáláshoz kell.


Maga a folyamat bonyolult és hónapokat vesz igénybe, de az egyik legfontosabb része lesz cégünk On-line jelenlétének.Keresőoptimalizálási áraink

Normál keresőoptimalizálás

170.000-Ft

  • Egy adott kulcsszóra történő sikerdíjas keresőoptimalizálás

Teljes körü keresőoptimalizálás

340.000-Ft

  • Teljes témakörre kiterjedő, több kulcsszavas keresőoptimalizálás

Brand építés

680.000-Ft

  • Egy komplett márkához fűződő, kategória független keresőoptimalizálás


Keresőoptimalizálás - részletek


Szeretnék időpontot egyeztetni keresőoptimalizálás témakörben -->